söndag 21 februari 2010

Fundersam.
Jag är lite fundersam gällande min blogg. Har inte riktigt fattat ännu hur man hittar bloggen. Måste kolla vidare, är det så att man måste in på blogger.com för att hitta någon som eventuellt kan intressera? Har varit in på google och sökt men får ca 120.000 resultat och det orkar man ju inte kolla. Skall försöka hitta marskogens lamm, skulle så gärna köpa och laga till en lammrack. Har frågat på Kantarellen men det verkar vara lite svårt att få tag i, Dahlmans slaktar inte så att det finns en rack att få! Lammet måste slaktas på ett speciellt sätt. Fortsättning följer.....

2 kommentarer:

  1. Nu när du har kommit igång med din blogg, vill jag följa den (som också andra som var med på kursen) och kanske få någon recept så småningom.. Jag har funderat på samma sak, hur folk hittar bloggar överhuvudtaget? Lycka till med lammracks och surdegsbröd och annat som du bakar!

    SvaraRadera
  2. Google har en bloggsökningsfunktion. Gå till Google. Titta uppe till vänster på sidan. Där finns länkar till olika funktioner, nätet, bilder, kartor osv. Där finns också "bloggar". Om man söker på britt-marie där t.ex så kommer din blogg upp. Sökte också på "kalas" med samma resultat.

    SvaraRadera